HOME

Crets

Mijn naam is Nico Cretskens. Ze noemen mij 'Crets'. Ik ben geboren en getogen te Tongerlo in 1987. Ik ben gek van moto's, mijn vriendin Bieke en mijn dochtertje Jitte.

 

Tekenen en creatief bezig zijn vond ik altijd super chic en heb altijd wel gedroomd om van zoiets een beetje mijn beroep te maken. Zelf had ik al een paar tattoo's van Joske. Toen ik hoorde dat Joske airbrush cursussen aanbood ben ik daar mee begonnen in 2006.

 

Zelf was ik altijd super gefascineerd door tattoo's, om ze zelf te hebben :) en nog meer hoe ze gemaakt werden. Joske merkte deze fascinatie op bij mij en in 2006 ging ik van start met een opleiding in het tatoeƫren. Na een jaar intensief bezig te zijn met het oefenen van technieken in het tatoeƫren, deed ik mijn eerste klanten onder het behoedzaam oog van Joske.

 

Ik deed het van de eerste moment super graag en vandaag doe ik het eigenlijk iedere dag liever en liever. De uitdaging nu is om iedere dag nog meer te leren, te verfijnen en nieuwe trends te verwerken in mijn tattoo werk.

 

Alles of toch bijna alles is mogelijk in tattoo-land. Met professionaliteit en humor zal ik u met open armen ontvangen in de shop.

Tot dan :).