HOME

Jos

Mijn naam is Jos Knevels. Ik ben geboren in 1964. Zodra ik een potlood kon hanteren, was ik bezig met tekenen. Van kindsbeen af was het een passie om objecten en subjecten van dichtbij te bekijken en na te tekenen. Verder ben ik een avontuurlijke, spontane mens die houdt van mensen en van humor.

 

In 1985 kreeg ik de mogelijkheid om mijn hobby uit te breiden naar airbrush. Het maken van portretten op canvas, wagens en allerhande voertuigen werd een uit de hand gelopen passie. In 1993 zorgde dit ervoor dat ik begon met het zetten van tatoeages. Mijn uit de hand gelopen passie werd eindelijk mijn beroep. Het ontwerpen en tatoeƫren in mijn eigen shop: Fantasy Tattoo.

 

Ik ben een nieuwsgierig mens van natuur en al gauw ging ik op zoek naar nieuwe uitdagingen in de tatoeage wereld. Het uittekenen van tatoeages op maat van de klant is daar eentje van, het zogenaamde freehand werken. In de huidige tijd is het immers heel erg belangrijk om bij te blijven en je aan te passen naar nieuwe trends. Zodoende vind je in mijn werk diverse stijlen, want onze klant is koning.


Bij het neertypen van deze tekst stond ik even versteld... hoe vlug het allemaal gegaan is. Maar als je plezier hebt, dan vliegt de tijd zo voorbij. Als jij beslist om jouw tattoo te laten zetten in onze shop, dan verzeker ik u dat bij ons: de klant koning is. Niet alleen zullen we proberen om jouw tattoo zo chic mogelijk te maken, maar onze shop is een professionele bende, die van humor en mensen houdt. Je zal zien, jouw tattoo tijd zal ook zo omvliegen .