HOME

Kim

Hallokes.

 

Ik ben Kim Sweers, geboren in 1982.

Als kind was ik al enorm veel bezig met tekenen, kleuren en knutselen. Als 10 jarige heb ik twee jaar tekenacademie gevolgd te Hasselt. De overgang naar het middelbaar zorgde er echter voor, dat ik met deze passie niet verder kon.

 

Ik ben een bezige bij, die zich graag met van alles en nog wat bezig houdt: knutselen, tekenen, lezen, schrijven, koken, voordrachten geven en vooral met mensen bezig zijn.

 

In 2004 studeerde ik af als psychiatrische verpleegkundige. Ze zeggen altijd 'verpleegster zijn is een roeping'... en ik kan dit alleen maar beamen. Gedurende mijn loopbaan merkte ik... ik wil nog meer weten en kunnen aanbieden aan de patiënten. Bijgevolg behaalde ik mijn Master in Verpleegkunde in 2012. Het werken met mensen zal me altijd nauw aan het hart blijven. Toch bleef ik met de wens rondlopen... als ik tijd heb, dan ga ik terug iets doen met tekenen en kunst. Alleen de tijd vinden, ontbrak nog.

 

De mogelijkheid bood zich aan dat ik de kans kreeg om mij te verdiepen in het tatoeëren. Het werken met mensen en met naaldjes, had ik al een stukje mee door mijn vakgebied als verpleegster. Sedert 2012 ben ik werkzaam in de shop voorheen als shopmanager en piercer, nu enkel nog als tatoeëerder.  Het is geweldig om van je passie je beroep te kunnen maken.

 

In onze shop is het belangrijk om alle stijlen van het tatoeëren onder de knie te hebben. Maar ieder van ons heeft toch wel zijn stokpaardje. Mijn favoriete stijlen zijn aquarel, realisme, bloemen en dieren. Verder schilder ik veel met aquarel en natuurlijk doe ik dit ook graag op aanvraag. Het is bijzonder om van je tattoo een schilderij  te laten maken. Gezelligheid, professionaliteit en hopen creativiteit mag je van mij verwachten.

 

Hope to see ya SOON in the shop